【林二汶演唱會2021】林二汶宣布3月尾紅館開演唱會 曾承諾歌迷攞到獎就開騷

現年38歲的女歌手林二汶,今年奪得《2020年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮》叱咤樂壇我最喜愛的女歌手,並承諾歌迷攞到獎就會開騷。今日她在IG興奮宣布爭到紅館檔期,將於3月尾開演唱會。

林二汶在IG表示「歡迎大家收睇瞬間看地球!大家睇吓?哇!哇!哇!哇!一剎那就睇完喇!多謝各位收睇!三月尾,紅館見!!!yeahhhhhhhh~~~~~~~~~#真找數#我攞到期喇!!!!!!!!#三月尾約定你#紅館再聚」,演唱會詳情將於稍後公布。

【票務詳情】

東亞銀行信用卡獨家優先訂票

202131 (上午10) 35 (晚上1159)

優先訂票渠道:www.hotdogtix.com HotdogTIX手機應用程式

城市售票網公開發售 [不設售票處售票] :

202139 (早上10) 開始

流動購票應用程式 : My URBTIX (城市售票網 app)

網上購票 : www.urbtix.hk

信用卡電話購票 : 2111 5999

票務查詢 : 3761 6661

節目查詢 : 2905 8134


來源:IG@林二汶

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓ 【送禮】《社群》派利是!↓

↓ 立即入APP參加!↓

↓ 立即入APP參加!↓

↓【免費睇!】《香港寵物好去處2023》!↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

評語

相關文章