【名牌手袋】LOEWE最新手袋Box Set曝光 一盒集齊5大迷你經典手袋

文: Tracy Chan
2021.02.23

西班牙名牌LOEWE近年大受女士歡迎,品牌多款人氣手袋都成為時裝界的IT Bag。近日,LOEWE的創意總監Jonathan Anderson就最新發布了LOEWE的新產品LOEWE Box Set,盒內有齊Hammock、Puzzle等迷你手袋,令一眾女士相當期待。

LOEWE的創意總監Jonathan Anderson日前於Instagram發布了3張照片,照片為一個LOEWE木盒,盒內裝有Hammock、Puzzle、Balloon、Flamenco及Gate的迷你手袋。當中,Balloon Bag的迷你尺寸更是首度曝光。而Jonathan Anderson更留言指coming soon,相信不久後會公開發售。

近年,迷你手袋大行其道,相信今次的LOEWE Box Set一次過能收集5款經典手袋一定會引起一輪搶購潮,不過更多開賣詳情及價錢就有待官方公布。點擊圖片睇LOEWE的經典人氣手袋:
來源:LOEWE、IG@Jonathan Anderson  

活動資訊

  • 地址 LOEWE

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【請您去】海洋公園水上樂園💦!

↓ 立即登記 送雙人門票↓

↓ 立即登記  送雙人門票↓

↓【夏日密密賞☀️】小魚兒海鮮盛宴😍 ↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓

↓ 烤魚二人餐 / 龍蝦二人餐 / 炭火風味烤凌波魚 / 澳洲龍蝦!↓