口感似雪糕!日本熱賣味の素Ajinomoto卷蛋直送香港 安納芋番薯/柚子味長條迷你Roll Cake

2021.05.04

日本蛋糕「日東卷蛋」近期在香港大熱,更一度掀起搶購潮!不過其實日本仲有其他品牌迷你卷蛋(Roll Cake)都非常出名,以下為大家推介今期日本熱賣的味の素Ajinomoto卷蛋,同樣是長條形迷你卷蛋口感似足雪糕,配上安納芋番薯及日向夏柚子口味的軟綿綿蛋糕,非常吸引,鍾意食卷蛋的朋友要試試啦!

日本味の素Ajinomoto卷蛋最新推出兩款熱賣口味包括安納芋番薯及日向夏柚子,安納芋番薯帶有蜜糖香,微甜而不膩;而柚子味帶有微酸,味道清新。軟綿綿卷蛋口感似雪糕,一口一啖做下午茶、零食一流!

現時味の素Ajinomoto卷蛋由日本直送香港,於遊牧雜貨有售,售價為$82一條,有興趣可以>>按此購買<<

*此產品以冷凍方式運送,不能與其他常溫產品一同運送。提提大家,購買前請留意各網店或平台之條款及細則,並須自行承擔網購風險。

圖片來源:Travelpop/manmi.co.jp

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓↓【免費贏Rollink可摺疊行李箱或旅行Mini Bag】↓↓

↓ 立即分享旅行打卡靚相!↓

↓ 立即分享旅行打卡靚相!↓

↓【社群送禮】贏走總值,000獎品!↓

↓ 立即分享打卡蛋糕相!↓

↓ 立即分享打卡蛋糕相!↓

評語

相關文章