【名牌】CHANEL新推出AirPods頸鏈 防耳機遺失!要價$7900起

2021.07.24

CHANEL推出AirPods頸鏈!不少名牌都會推出Apple的相關配件,例如手機套、Apple Watch錶帶等。而CHANEL最近就新推出一款AirPods頸鏈,可扣於AirPods耳機,並掛在頸上,不怕遺失,價錢方面就要價$7900起。

CHANEL最新的2021/22秋冬系列最近發布,當中就有一款AirPod頸鏈,可於兩頸鏈兩端扣上AirPods耳機,並掛在頸上,不怕遺失。最平的一款黑色小羊皮款售價為$7900;而另一款玻璃珍珠款式則售$12700。

除了AirPod頸鏈外,CHANEL亦有推出數款AirPods套項鏈,售價由$18400至$20600不等。

來源:CHANEL

活動資訊

  • 地點 CHANEL

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【U Lifestyle App聖誕周年慶】DayDay送大禮!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓勁送機票/電話/遊戲機等巨獎!↓

↓【聖誕送禮】送Soul Emotion Pro / Emotion Max耳機!↓

↓立即參加贏走!↓

↓立即參加贏走!↓

評語