【西灣河好去處】全港最大IKEA特賣場登陸西灣河 絕版傢俬/家品激減低至3折

2021.11.01

全港最大IKEA特賣場登陸西灣河!IKEA重新打造港島東提貨中心,於西灣河設置近2000呎的全港最大宜家特價部,大量家品低至3折發售,不少更屬已絕版或只剩餘少量貨存的貨品。想掃平貨的朋友不妨可以逛逛。

IKEA重新打造港島東提貨中心,於今個秋季正式投入服務,全新的西灣河提貨中心及特價部佔地近2000呎,集中售賣已絕版或只剩餘少量貨存的貨品、陳列品、已下架之的家品及輕微受損之產品或配件,由大型家品如梳化、書桌,到小型家飾如檯燈、相架等都有得賣,價錢更低至3折。

活動資訊

  • 地址 筲箕灣耀興道55號興東邨興東商場地下11號舖
  • 開放時間星期一至五:12:00nn-9:00pm;星期六、日及公眾假期:11:00am-9:00pm

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓ 【送禮】送DJI OM4 磁吸固定手機雲台!↓

↓ 立即分享影片 贏走拍片神器!↓

↓ 立即分享影片 贏走拍片神器!↓

↓必收藏!香港咖啡地圖2023!↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

↓精選50間咖啡店(附評分)!即睇詳細介紹↓

評語

相關文章