聖誕好去處|迪士尼+彼思Fluffy Festival彈入旺角朗豪坊!6米高毛毛球聖誕樹/夢幻打卡箱/300款新品期間限定店

2022.11.16

毛茸茸嘅公仔真係好得意啊!今個聖誕,旺角朗豪坊將會以「迪士尼與彼思 — Fluffy Festival」為主題舉辦活動,多個迪士尼與彼思(Pixar)的人氣角色將會化身成可愛趣緻的毛毛球於場內現身,仲有「Chill Fluffy」期間限定店登場,300款迪士尼新產品任你揀,精彩又夢幻,毛毛控記得要mark實時間啦!

鍾意迪士尼彼思動畫嘅你注意啦!朗豪坊將於11月16日至2023年1月1日舉辦以「迪士尼與彼思 — Fluffy Festival」為題的聖誕活動展覽,8大彼思動畫人氣角色將會化身成毛毛球進軍商場,其中包括《反斗奇兵》的勞蘇、《怪獸公司》的毛毛、《玩轉腦朋友》乒乓及《熊抱青春記》由美玲變身的巨型小熊貓等,可愛度爆燈!此外,場內除了會設有獨特的6米Fluffy Festival毛毛球聖誕樹,還能於正門及各個樓層發現毛毛球的蹤影,到時更會設有不同的夢幻打卡位等住你去影,包括塞滿毛毛球的發光燈箱「Chill夢幻打卡箱」等,千祈唔好錯過啦!

►同場加映:【衝出嚟玩】LuLu豬化身快餐店實習生登陸北角滾軸溜冰場!聯乘潮玩品牌+CASETiFY推出多款限定週邊

打完卡後,不妨去逛逛大會特設的「Chill Fluffy」期間限定店,店內將會售賣近300款的迪士尼Fluffy Festival系列新產品,其中包括Fluffy Festival 毛毛球頸巾、毛毛球發光頭箍、毛毛球造型聖誕樹掛飾、毛絨室內拖鞋及毛絨手提袋等,暖住陪你過聖誕!

 

迪士尼與彼思 — Fluffy Festival

日期:2022年11月16日至2023年1月1

地點:朗豪坊4樓通天廣場

 

圖/資料來源:朗豪坊

活動資訊

  • 日期2022年11月16日 - 2023年1月1日
  • 人均消費免費
  • 地點 朗豪坊4樓通天廣場

展覽於11月16日至2023年1月1日在旺角朗豪坊舉行。>>即睇詳情<<

場內有全港首個由迪士尼與彼思角色毛毛球組成的6米高聖誕樹 、期間限定店及多個打卡位。>>即睇詳情<<

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】送您最新iPhone 14!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓立即分享美食 贏走獎品!↓

↓「U Lifestyle App限時搶」↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

↓逢星期三3PM入App搶!↓

評語

相關文章