聖誕好去處2022|中環摩天輪首個大型Speed Dating 拒絕Lonely Christmas!高空浪漫約會/幸福二人晚餐(附報名詳情)

2022.12.06

各位單身人士是否已經在擔心這個聖誕要過Lonely Christmas?不用怕去中環摩天輪吧!今個聖誕,中環摩天輪將在12月16日晚舉辦大型Speed Dating活動,讓大家在浪漫美景下認識異性。各位出唔出到Pool就睇今次喇,即往下看詳情!

適逢聖誕,為解救一班不想度過Lonely Christmas的朋友。香港交友約會公司HK Romance DatingHKRD)將聯乘中環摩天輪,於1216日晚舉辦「2022首個大型浪漫交友海濱活動: 聖誕幸福摩天輪Speed Dating」活動。HKRD特意選址承載著不少香港情侶、夫婦、友人們浪漫回憶的中環摩天輪作活動地點,意在希望讓摩天輪繼續將幸福在香港運轉,更希望日後摩天輪能成為配對人士往後周年慶祝必到的地點延續幸福。

►同場加映:【衝出嚟玩】海洋公園全新生態地質遊!探索港島南2大路線!出海近距離睇海蝕洞

慳妹麥明詩理財有方唔愛名牌!5款小眾品牌手袋最平$690買到!

 

在這次Speed Dating活動當中,各單身男女會分成兩組大玩破冰遊戲,其後更會分組登上60公尺高的摩天輪,在浪漫美景下互相了解。期間單身朋友亦需要完成打咭任務,從而獲得大抽獎資格,贏取豐富的餐飲禮券及禮品。讓剛撮合的戀人,可以在聖誕及新年時,與心儀對象進行幸福約會。另外,活動亦會在場提供二人美食盒,讓剛相識的二人,在摩天輪下,共享浪漫的晚餐。 各位想在聖誕之前脫單的朋友,還不快把握機會! 

41歲唐詩詠疑有新戀情成功脫單!慶生大合照撓手洩蜜男方來頭不小是商場高層經理

聖誕幸福摩天輪Speed Dating

地點:中環摩天輪(香港島中環民光街33號 )

活動日期:20221216

活動時間:晚上7時 至 晚上930

名額:120 (6060)

對象

: 20至49歲、大專或以上

: 2045歲、大專或以上

費用:$388

詳情/報名:>>按此<<

圖片由HKRD提供

活動資訊

活動將於20221216日舉行。

報名請>>按此<<。

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶】不含酒精及化學成份!天然又安全!↓

↓ 準時入APP搶芳泉全效消毒噴霧套裝!↓

 ↓ 準時入APP搶芳泉全效消毒噴霧套裝!↓

↓【免費睇!】《香港寵物好去處2023》!↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

↓超過20個毛孩放電點/冷知識/攝影技巧等↓

評語

相關文章