九龍塘好去處|Sanrioworld 又一城概念店全新主題登場!PC狗/大口仔/Kuromi角色打卡位+精品

文: 王卓盈
2023.07.20

Sanrioworld Hong Kong 主題概念店終於換上全新主題啦,並且今日正式開幕!今次以Sanrio香港區三甲優勝角色為主題,包括PC狗、Minna no Tabo(大口仔)和Kuromi!店內除了有嶄新的打卡位,還有不同角色的留言箱,以及一系列謝票活動,喜歡Sanrio的朋友萬勿錯過!快點去找你心愛的Sanrio角色打卡留念!

今日Sanrioworld Hong Kong 主題概念店正式開幕啦!店舖除了換左上全新主題,還有嶄新的PC狗、大口仔和Kuromi打卡位,讓各位Sanrio粉絲盡情與心愛的角色合照留念!以及設有不同的角色留言箱,只要購買冠軍Pochacco、亞軍Minna no Tabo和季軍Kuromi 的產品,就可以獲得一張心型留言卡,為喜愛的角色打氣!

另外,店舖亦為大家準備了一系列的謝票活動,場內亦有大量三甲角色的新品供大家選購!記得Mark定時間到概念店Shopping打卡啦!有興趣的Sanrio朋友萬勿錯過!

又一城 X【Sanrioworld Hong Kong主題概念店】

日期: 2023年7月20日至8月13日

地址: 又一城2樓L2-09 號舖

營業時間: 星期一至日11:00 - 21:00

圖及資料:FB@Sanrio gift gate hong kong

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓