波多野結衣&大槻響15週年粉絲見面會香港站 9月舉行 2大AV女優大玩遊戲+VIP晚宴近距離共進晚餐(附活動資訊)

文: 李國樑
2023.08.25

兩大人氣AV女優波多野結衣與大槻響為一同紀念出道15週年,將分別於澳門丶台北以及香港舉行粉絲見面會,而香港則落實於9月14日進行。作為香港難得一見的AV女優活動,見面會除了大玩遊戲之外,更可有多個近距離互動!大會今次更於9月13日設有VIP晚宴,讓VIP粉絲可以跟兩大AV女優共進晚餐,門票將於8月28日於Klook網站發售。

波多野結衣與大槻響作為AV界兩大舉足輕重的女優,出道15年以來拍攝無數經典作品,相信都是一眾男性觀眾的美好回憶。

適逢兩人一同出道15週年,決定聯手舉行三地粉絲見面會!早前兩位AV女優在個人IG上發佈宣傳影片,同框出現的畫面引發網民激烈討論。

兩位女優都各自向香港粉絲打招呼,其中波多野結衣更表示相當掛住香港朋友!

波多野結衣:「香港的朋友好耐冇見!有冇掛住我呀?我好掛住你哋呀!特別感謝呢15年一直支持我嘅你哋,九月中我會同好姊妹大槻響送上無限感激!」

大槻響:「終於可以同大家講,我要去香港啦!九月中我會同姊妹波多野結衣開粉絲見面會,大家快啲嚟同我哋一齊細數呢十五年美好回憶啦!」

波多野結衣&大槻響15周年粉絲限定見面會香港站2023《For 15 Years 》將於9月14日於觀塘The Answer舉行,見面會期間除了兩大AV女優會現身見面,亦會大玩遊戲及大派福利,另外大會已經準備一系列全新週邊!大會更於見面會前夕9月13日舉行VIP晚宴,讓一眾VIP粉絲可以享用美食之餘,更可近距離與兩位女神進餐,詳情需要容後再公佈。門票將於8月28日早上11時於Klook網站發售。

波多野結衣&大槻響15周年粉絲限定見面會香港站2023《For 15 Years 》

活動日期︰9月13日(VIP晚宴) 9月14日(見面會)

活動場地︰觀塘The Answer

售票網站︰Klook

開售時間︰8月28日早上11時

圖片來源︰FB@巧鬆啲

9月13日將進行VIP晚宴丶9月14日將進行粉絲見面會

觀塘The Answer

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓