銅鑼灣MUJI Cafe宣佈結業!期間限定經典Menu重溫過往10年料理

文: 黃雪晴
2023.09.18

MUJI位於銅鑼灣利舞臺的分店將會結業,將會於11月於同區皇室堡開設旗艦店。位於利舞臺的Café&Meal MUJI就宣佈將於10月2日結束營業。餐廳同時宣佈會推出期間限定的餐點,有興趣的朋友記得不要錯過。

 

Café&Meal MUJI宣佈利舞臺店將於2023年10月2日結束營業,為了感謝顧客一直以來的支持,由即日起至2023年10月2日,利舞臺店將推出期間限定經典料理餐目,精選十年來備受歡迎的冷、熱盤料理,讓顧客重溫熟悉的味道。

資料及圖片來源:MUJI Hong Kong & Macao

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】「唧唧裝」驅蚊劑!↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓【社群請您睇】 "The Parallel Live" 音樂會↓

↓ 周國賢x方皓玟聯手合作↓

↓ 周國賢x方皓玟聯手合作↓