迪士尼100周年主題限定專區!100週年公仔+家具/抽卡機 ( 附地址詳情 )

文: 王卓盈
2023.10.25

今年是迪士尼的100周年,為了慶祝奇妙100年,迪士尼特別於太古城APITA地下樓層開設Disney100為主題的精品專區,由即日起至10月31日,大家可以於專區內入手多款迪士尼主題精品,包括毛公仔、餐具、隨物小物、專區內設置抽卡機, 當中更有100周年系列紀念收藏卡,大家可以找到喜愛的迪士尼朋友,千萬不要錯過啦!

APITA x Disney100限定主題專區登陸G/F啦!迪士尼陪伴大家走過100年的快樂旅程,今年就是迪士尼的100周年!這麼值得慶祝的一年,迪士尼特別於APITA地下樓層開設以Disney100為主題的精品專區,由即日起至10月31日!

大家可以於專區內入手多款迪士尼主題精品,包括毛公仔、餐具、隨物小物、專區內設置抽卡機, 當中更有100周年系列紀念收藏卡,粉絲必定要抽,與你喜愛的迪士尼朋友一同慶祝奇妙誕生!

APITA x Disney100限定主題專區

地址:太古城APITA地下樓層

日期:即日起至10月31日

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓