Yoasobi主題夾公仔機登陸香港!全港五間Namco一月尾有得夾

文: 鄺梓晴
2024.01.20

憑著名曲《夜に駆ける》(向夜晚奔去)而成名的日本當紅組合Yoasobi,因輕快節奏琅琅上口而一炮而紅。日前該曲更達到十億次播放!為慶祝此事,官方特意推出毛公仔夾娃娃機並將會登陸在香港遊戲機中心Namco!Yoasobi的樂迷不要錯過啊。

Yaosobi的官方X(前身Twitter)上分享了一則帖文。早前《夜に駆ける》在日本Billboard JAPAN的串流次數達到十億,所以在去年12月先在日本推出由Nina創作,以《夜に駆ける》為藍本的「繋いだ手を離さないぬいぐるみ」(不要放開緊握的手毛絨公仔毛公仔)的夾公仔機景品,反應熱烈。

而香港粉絲有福了,官方X日前宣布該夾公仔將會登陸香港五間Namco,分別是朗豪坊分店,荃新天地分店,德福廣場分店,屯門市廣場分店以及奧海城分店。地址詳情如下▼

資料及圖片來源︰X@Yoasobi_Staff

同場加映:【今期Chill抵】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓