旺角美食|旺角新開小食檔推超抵食$10雞蛋仔!街坊價$1蚊1粒魚蛋、燒賣

文: 黎穎琛
2024.02.09

$10都可以食到雞蛋仔?旺角花園街最近新開一間小食店,原味雞蛋仔只需$10,吸引不少人排隊,其他特別口味亦只要$18就食到,魚蛋和燒賣都只是$1粒,十分抵食。

最近旺角花園街附近新開一間小食店,原味雞蛋仔只需$10,記者見到有不少人排隊,店員密密整好快手,雞蛋仔拎上手熱辣辣,價錢抵食之餘味道不錯,外脆內軟、蛋味濃郁,其他特別口味還包括:清新抹茶、香濃芝士、濃郁朱古力、飄香榴槤、香甜香蕉、軟糯紫薯、甜蜜草莓亦只要$18就食到。

即刻去片

除了雞蛋仔,$12/12粒魚蛋和燒賣都好受歡迎,魚蛋可以選擇原味、咖喱味或麻辣味,記者試食咖喱味十分香濃,魚蛋好彈牙,燒賣亦大大粒,淋上豉油和辣油好惹味,平均$1/粒超抵食!另外其他小食如碗仔翅、腸粉等小食都是$18起,平平地想醫肚就啱晒啦!

INFO

地址:太子花園街174號地下A1號舖

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓