尖沙咀咯咯雞韓食店月尾結業 $128無限飲生啤/燒酒兩小時

文: 鄺梓晴
2024.03.21

自今年開始就有很多小店因捱不住經濟壓力而相繼宣告結業,不但止新店面對如此問題,連經營多年的老店也面臨著相同困難。位於尖沙咀的咯咯雞曾在大角咀設有外賣專門店,但早已於今年1月結業,而尖沙咀店亦於日前宣布將於3月結業。

位於尖沙咀亞士厘道的「咯咯雞韓食店」是一間炸雞專門店,除了炸雞之外還有韓食提供。日前餐廳在社交媒體上宣布將於3月29日結業,品牌會隨之消失,亦感謝一直以來支持該店的所有客人,希望有緣再聚。

餐廳除了韓食之外還提供$128任飲生啤及韓國燒酒兩小時,最後機會可以約三五知己一同去輕酌一下喇!

咯咯雞韓食店

地址︰尖沙咀亞士厘道20號A地下
電話 :28860641
營業時間:11:30AM - 10PM

資料及圖片來源︰FB@咯咯雞韓食店

同場加映:【著數慳家王】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Cetaphil舒特膚清爽無油保濕水感啫喱!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓