Neway通宵唱K平價餐!$30位食5道菜 安格斯西冷/鵝肝牛柳

文: 王卓盈
2024.04.22

放假一班朋友最好就係唱通k,但又想吃宵夜?最近有網民在社交平台上分享Neway有一個隱藏菜單,每位$30就可以吃到Fusion五道菜,當中有三文魚、安格斯西冷和鵝肝牛柳吃,味道亦還可以!即往下了解更多詳情!

最近有網民在「香港茶餐廳及美食關注組」分享自己在Neway唱通宵k,更發現Neway有一個隱藏餐單,每位只需要$30就可以吃到5道菜,包括頭盤、湯、副菜、主菜和甜品,十分豐富!而網友亦分享菜式賣相,並表示味道都可以,不難食等評語,照片中可以看見菜式賣相亦尚可,雖然未知味道如何,但大家到Neway時又會叫$30五道菜嗎?

▼原帖▼

▼食物賣相▼

同場加映:【著數慳家王】最新影片

 

▼網民留言▼

有網友紛紛留言表示Neway的歌曲選擇越來越少,亦有人擔心$30菜式的味道和質素,大家又覺得如何呢?

資料及圖片來源:香港茶餐廳及美食關注組

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Kilo Calo慢煮即食雞胸套裝!↓

↓ 雞胸經低溫慢煮烹調!/ 提供研製多時的獨特口味!↓

↓ 雞胸經低溫慢煮烹調!/ 提供研製多時的獨特口味!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓