牛角旺角MOKO新店登場!6月下旬開幕 LCX店7月上旬登場

文: 王卓盈
2024.05.14

牛角愛好者注意啦!牛角即將登陸旺角MOKO,成為區內第二間分店,而開幕日期將會於6月下旬,大家又多一個地方嘆到牛角美食啦!同步,牛角亦宣佈7月上旬尖沙咀LCX店亦會有牛角開幕,對牛角愛好者來說一定是個好消息!即往下看看地址詳情啦!

牛角即將登陸旺角MOKO,並於6月下旬正式開業,牛角旺角MOKO分店未宣佈究竟分店是buffet 還是正常餐點形式進行,而MOKO店是旺角區內第二間分店,另一間是位於旺角雅蘭中心,以buffet形式經營,大家又多一個選擇了!

同場加映:【夠鐘放飯】最新影片

除此之外,牛角亦宣佈7月上旬尖沙咀LCX店亦會有牛角開幕,LCX之後會有2間分店,未知是否都會以buffet形式經營,大家想知道記得留意牛角FB專頁。牛角宣傳開新分店後,有不少網民都好奇新店會否是buffet形式,亦有網民表示不想再是buffet,「有時只想食少少」、「唔駛硬食咁多」,網民意見兩極,不過相信大家都一樣喜歡吃牛角!

網民留言

牛角旺角MOKO店

地址: 旺角MOKO新世紀廣場342D號舖

來源:FB@牛角

活動資訊

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Cetaphil舒特膚清爽無油保濕水感啫喱!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓