Cinnamoroll玉桂狗夏日限定韓式自拍亭!Snapio全新4款可愛相框

文: 鄺梓晴
2024.06.18

最新一屆的Sanrio選舉在前幾天宣布了最新結果,全球總冠軍以及香港區的第一名均由Cinnamoroll勝任,可見玉桂狗人氣高企!而今個夏天Cinnamoroll將會與韓式自拍機Snapio合作,推出限定相框!即睇以下詳情啦。

2024年Sanrio角色人氣選舉由Cinnamoroll獲得全球以及香港區的冠軍,恰巧Snapio自拍亭將會與合作,推出4款限定夏日相框,Cinnamoroll將以身穿潛水造型與大家見面!另外只要影完任何一款Cinnamoroll四格拍,憑相片就可以到旺角T.O.P的Snapio M08號概念店換領主題卡套一個!

SNAPIO x Cinnamoroll 限定相框

日期: 由即日至2024年8月18日
地點: 香港全線SNAPIO自拍亭自拍亭地點

資料及圖片來源︰Sanrio Hong Kong


▼2024 Sanrio character ranking全球最終成績▼

 

全球總冠軍由Cinnamoroll連續第五年成功衞冕。連續兩年排第四名嘅Pochacco(PC狗)就成功打入三甲獲得亞軍,Kuromi就繼續蟬聯第三名。

▼2024 Sanrio character ranking香港區最終成績▼

Cinnamoroll首次榮登香港區冠軍寶座!而近年人氣急升的Kuromi今年比起去年上升一級,獲得亞軍!而Minna no Tabo(大口仔)在全球排名方面雖然排27位,但在香港區就連續四年打入三甲,可見在港人氣非常高!

延伸閱讀︰

Sanrio人氣角色排名2024最新出爐!Cinnamoroll 500萬票成功衞冕/布甸狗三甲不入

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】位元堂美肌養顏糖水套裝 ↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓

↓ 養血安神並潤膚美肌 / 從內而外煥發光彩!↓