2米高Snoopy登陸尖沙咀!期間限定店逾50款香港獨家精品!

文: 梁穎心
2024.07.09

鍾意Snoopy的朋友有福了!Snoopy及兄弟Olaf將於7月19日進駐尖沙咀The One,與大家度過一個多巴胺夏日。屆時會設有5大打卡位,必拍日本以外亞洲首次曝光的逾2米高「Chill歎」Snoopy,再與慵懶的Olaf合照。想入手精品就要去埋SNOOPY夏日限定士多喇!

Snoopy登陸尖沙咀 必打卡2米高Snoopy及Olaf

暑假去邊好?留係室內一樣有好地方推介!美國《花生漫畫PEANUTS》角色Snoopy攜同好兄弟Olaf登港,於7月19日至9月1日期間進駐The One,舉辦【The ONE x 山下菓子PEANUTS™ 多巴胺夏日】。

今次展覽設有5大打卡位,包括日本以外亞洲首次曝光的逾2米高「Chill歎」Snoopy及慵懶造型Olaf,繽紛的夏日色系讓人快樂爆燈。記得去Snoopy日光浴區與軟綿綿的Snoopy一起躺在沙灘椅上曬太陽。除了和Snoopy留倩影,現場還設有9部扭蛋機,一於帶埋日本進口的Snoopy公仔模型返屋企喇!

The ONE x SNOOPY™夏日限定士多

Snoopy期間限定店同步登場,發售超過200款限定精品,當中逾50款是香港獨家發售的全新款式。還有大量日本直送的Snoopy文具及小家電等緊大家,包括限量Olaf毛公仔、磁石公仔、手挽袋、限量款式Tee 及棒球外套等。

同場加映,The One聯乘山下菓子推出一系列的Snoopy甜品,有首次於活動中出現的超得意Snoopy意大利雪糕、棒棒馬卡龍及香滑奶凍,款款都有Snoopy、Olaf及好友Woodstock的頭像,超可愛!

【The ONE x 山下菓子PEANUTS™ 多巴胺夏日】開放詳情

日期:2024年7月19日至9月1日
時間:上午10時至晚上10時
地點:The ONE UG2中庭

『The ONE x SNOOPY™夏日限定士多』開放詳情

日期:2024年7月19日至9月1日
時間:中午12時至晚上9時
地點:The ONE UG2中庭

來源:The One

同場加映:【香港周圍遊】最新影片

活動資訊

  • 開始日期2024年7月16日 - 2024年9月1日

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓【夏日送禮】送麒麟一番搾啤酒及夏日和風禮品套裝!↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓

↓登記即有機會攞禮物番屋企↓