吳業坤老婆疑揹20萬Hermes手袋!坤哥親解畫:個袋「百二蚊」有找!網民質疑a貨買唔到?

文: 梁穎心
2023.02.09

坤哥吳業坤日前偕日籍妻子浜口愛子到深水埗食腸粉,被網民大讚貼地!有眼利網民認出,愛子當日所用的手袋為Hermès Mini Kelly,在二手交易平台有人放售高達22.5萬港元!或者是太多人查詢手袋價格,竟得到坤哥解畫!

坤哥在Facebook回覆稱,「其實個袋百二蚊有找」,不過網民似乎不賣單,有人留言「不如直接講係深圳買嘅A貨啦」、「深圳A貨都唔止百二元」、「係邊買可以百二蚊有找」、「可唔可以團購」、「張單呢?」等。

►同場加映:【今期Chill抵】銅鑼灣新開抵食Omakase店 晚市最平$198有交易!必食生蠔/鮑魚/海膽三色杯/8款精緻壽司

有網民猜測坤哥應該是在宣傳新歌《百二歲》,根據早前釋出的拍攝花絮,相信MV十分唯美浪漫,值得期待!手袋價值多少錢不重要,最重要是太太開心就足夠!

來源:FacebookCarousell

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓