12怪盜|MIRROR全體晒冷角色造型曝光!出席電影開鏡拜神AK一個原因當眾落淚

文: 羅志宏
2023.05.04

12怪盜電影|男團MIRROR首部全員上陣的電影作品《12怪盜》未上映先吸引大批粉絲追捧,日前(3日)十二子全體出席於東涌的開鏡拜神儀式,齊齊以電影角色造型亮相,大晒「12怪盜」的Chok爆型樣,並大爆戲中個個身懷絕技。而在活動儀式上,副隊長AK就因為一個原因而當眾落淚,一度眼濕濕示人。

MIRROR近期忙於為全員上陣的電影作品《12怪盜》而進行拍攝工作,在開鏡拜神儀式上以全黑的密實「怪盜」造型亮相,一貫以往烈日當空下不怕熱的特色。Anson Kong(AK)更在台上疑似「曬到標晒眼水」,擘唔大眼之餘更眼濕濕,但事後AK受訪時就指其實是受鼻敏感困擾。

 

對於MIRROR全員首次一同拍電影,隊長Lokman就表示今次的電影《12怪盜》是想展示MIRROR 12子無形的默契,各人的角色也貼近平時的自己,大家也是做自己。

 

 

 

同場加映:【香港周圍遊】香港迪士尼樂園全新Marvel巡禮 齊集15大英雄!復仇者聯盟戰車領航/新品公開/隱藏特工證

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓