姜濤拐下拐下負傷現身機場飛日本 素look蒲頭與全妝上陣Anson Lo相映成趣

文: 羅志宏
2023.06.29

MIRROR兩位人氣成員姜濤與盧瀚霆(Anson Lo)工作密密麻麻,昨晚(29日)就現身機場坐凌晨機,起程到日本工作,一如以往吸引過百姜糖與神徒到機場送機,場面異常墟冚,令機場方面都加強保安應對。負傷的姜濤走路一拐一拐,以黑色打扮的素look現身,而在旁的Anson Lo就一貫全妝上陣,令兩人相映成趣。

日前因為腳傷而未能參與節目《全星暑假 MIRROR+》拍攝的姜濤,昨晚(29日)以一身黑色裝扮現身機場時就拐下拐下,就住就住,隨後又以OK手勢示意傷勢情況並無大礙。

 

 

至於忙於拍攝港版《社內相親》的Anson Lo,就一貫以全妝上陣蒲頭,戴上眼鏡,襯過一身斯文look,全程與Fans揮手示好。

 

 

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

 

圖片來源:Viu1hk節目截圖

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓