全民造星V|最後10強拉隊到澳門新濠影滙水上樂園 26歲亨仔半裸騷肌超健碩封「最強Body」

文: 羅志宏
2023.07.01

《全民造星V》最後10強正式誕生,希晉、王鋒、Taco、Lyman Heung、亨仔、Snoopy、Tsoul、Ash、Nathan、KC十位參賽者終於在歷時幾個月的比賽脫穎而出。節目組就安排了10人去到澳門新濠影滙水上樂園鬆一鬆,並在節目最新一集尾聲釋出部分片段,原來都相當養眼,尤其26歲的亨仔半裸騷肌,健碩魁梧的身形就獲封為「最強Body」!

澳門新濠影匯水上樂園被譽為澳門最刺激的水上歷險世界,擁有全澳門唯一巨型水泡滑梯, 更有多款刺激水上玩樂設施,如「時空穿梭塔」、「衝浪戰士」、「沖天水龍捲」、「黃金大水桶」等。另外亦有為小朋友而設的嬉水樂園,是大朋友與小朋友玩得盡興的熱門旅遊景點!

 

 

同場加映:【香港周圍遊】teamLab期間限定展7月登陸九龍灣!6大展區曝光/鯨魚小山谷/發光波波屋

 

圖片來源:節目截圖

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓