《暗殺風暴》請全港市民免費食魚蛋!古天樂新戲宣傳!快閃派街頭小食!

文: 梁穎心
2023.08.12

由邱禮濤執導的懸疑推理電影《暗殺風暴》,將於8月18日上映。為了與全港市民一齊拆解片中的神秘連環殺手「Darker」的犯罪,特別選定於8月13日在旺角一間小食店請全港市民食魚蛋飲檸茶,屆時演員蔡瀚億(BabyJohn)更會聯同一眾「Darker」出現,派發魚蛋及檸茶!

邱禮濤執導的懸疑推理電影《暗殺風暴》定檔於8月18日上映,片中的神秘連環殺手「Darker」部署多宗完美無暇、橫跨10年的連環兇殺案,預告殺人但零破綻犯罪!

古天樂飾演的角色「黃少平」,戲中食魚蛋、飲檸茶,以最尋常小食醫肚。今個星期日(13/8)邀請大家一齊感受「黃少平」的世界。明日下午4時45分起將於「八公」小食店請全港市民食魚蛋飲檸茶!屆時演員蔡瀚億(BabyJohn)將會出現,更會聯同一班「Darker」走入食店,為各位派小食飲品!

《暗殺風暴》請食魚蛋飲檸茶

日期:2023 年 8 月 13 日 (星期日)

時間:下午 4:45

地點:旺角奶路臣街6A-6E號地舖「八公」小食店(旺角地鐵站E2出口直行)

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓