貝遊歐洲|蔡思貝罕有泳裝出鏡大晒隱藏級好身材 白色一件頭泳衣上陣戶外沖涼

文: 羅志宏
2023.08.29

由視后蔡思貝主持的旅遊節目《貝遊歐洲》今次玩轉英格蘭、蘇格蘭及威爾斯英國三大區域,還會飛赴意大利,玩齊最潮最新打卡熱點。周一(28日)播出的第一集,蔡思貝就大派福利,在鏡頭前以一件頭泳衣上陣,大晒健美身材,享受「冰火兩重天」桑拿浴。

蔡思貝首先就去到英格蘭南部的布萊頓感受陽光與海灘,當中最大睇頭絕對是「冰火兩重天」桑拿浴,以一件頭泳衣上陣的蔡思貝大晒健美身材。由於當時天氣只得15度,蔡思貝沖凍水涼時凍到彈彈吓,畫面搞笑。

沖完凍水涼後,蔡思貝即急急腳走入桑拿房歎世界,一邊焗桑拿一邊欣賞無敵海景,Chill級享受。美景當前,蔡思貝就有感而發:「呢個Moment,最掛住係一班姊妹朋友,成日都話想一齊去旅行,但一直都未試過,因為大家都為自己嘅家庭、事業奮鬥緊,但我相信總會有呢一日。」

之後,蔡思貝出發到布里斯托和巴斯遊玩,行逛期間獲智利旅客邀合照,原來該名智利旅客是思貝粉絲,一直都有Follow她的社交網,思貝知道後感動得眼濕濕說:「媽咪我成功喇,我衝出國際喇!有啲感動,我做咗十年係冇白費嘅!」

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!