羅子溢楊茜堯每年生日準時互冧晒幸福 夫妻愛的宣言來回放閃:「你們快樂所以我快樂」

文: 羅志宏
2023.08.30

羅子溢與楊茜堯是圈中的模範夫妻,兩公婆一樣是八月尾生日,羅子溢日前8月28日迎來39歲生日,而楊茜堯就於今日(30日)踏入44歲生日。雖然夫妻二人今年因工作關係而未能一起於正日慶祝,但就在社交平台上來回幾次放閃,用愛的宣言互冧晒幸福!

 

楊茜堯日前在老公羅子溢39歲生日正日時,就在IG發文祝賀老公牛一,寫道:「又老一歲啦,老公生日快樂,祝你永遠都開開心心,身體健康」,還標籤「#心想事成要咩就有咩啦 #今年冇得一齊慶祝唯有各自各精彩」。之後,羅子溢就冧爆回覆:「我愛你,你們快樂所以我快樂。我唔喺香港嘅日子辛苦你了。」

來到今日(30日)楊茜堯44歲生日正日時,羅子溢就出帖祝賀老婆牛一,寫道:「生日快樂🎂老婆 #天天都美麗 #我不在港要你辛苦帶小朋友 #每天愛你多一些 #工作一點甜」,而楊茜堯亦隨空喚老公,發文寫道:「雖然又老一歲,不過最緊要係心境年輕,我在珍珠心目中,永遠都係最漂亮的公主 #最幸福就係可以同家人朋友一齊」,又以王子公主稱呼:「王子🤴等你返嚟再食飯啦」。

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓