香港小姐2023|好身材之霸郭珮文Juliana落選後首度派福利 緊身白Tee打波look不輸性感造型

文: 羅志宏
2023.09.15

今屆香港小姐雖然已經圓滿落幕,但三甲愈爆愈多新聞,而落選的郭珮文(Juliana)在決賽當晚的泳裝look至今仍令人難忘,憑著驕人的身材瞬即成為不少網民熱捧的對象。而Juliana落選後就做回自己,重新活躍於社交平台,日前再度大派福利,示範「一件緊身白TEE走天涯」,大晒迫爆魔鬼身材,連冠軍莊子璇都忍不住留言開玩笑。

郭珮文(Juliana)憑著35D的澎湃上圍,令人一見難忘,被熱捧為「港姐身材新霸主」。郭珮文於落選後不時都會在IG分享日常生活,日前就上載了幾張靚相,再以緊身白tee上陣,下襯一條超高衩裙,將葫蘆形的姣好身材呈現到極致地步,而冠軍莊子璇更留言開玩笑:「你驚唔驚後面塊玻璃會爆?」,11字留言令人想入非非,Juliana之後就笑住回覆:「講呢啲!」

 

郭珮文喜愛穿著緊身白Tee的靚相,將早前更chill住去打高爾夫球,上次更以緊身白Tee的打波造型搶盡焦點,見她側身回眸,身體曲線盡現超澎湃身材,果然是最強Body!

日前,郭珮文就去打了高爾夫球,見她穿上緊身白Tee,突顯曼妙曲線,加上打高爾夫球的握棍手勢,事業線隨即表露無遺,非常養眼。

事實上,郭珮文一向都不吝展示好身材,在IG帳號裡也能看到許多福利照,泳衣照當然不在話下,就連日常穿搭也難掩一副豐滿身材,果然獨具天賦。

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓