蔡思貝首度公開哥哥真面目完全唔似樣 胞兄定居蘇格蘭17年兩兄妹難得見面

文: 羅志宏
2023.09.03

蔡思貝(Sisley)主持的旅遊節目《貝遊歐洲》最新播出的一集焦點落在她的哥哥身上,事關蔡思貝首度揭開親生哥哥的廬山真面目,兩兄妹事隔多年於蘇格蘭重聚,難得見面的場面相當溫馨。

最新播出的一集,將講到蔡思貝去到蘇格蘭的格拉斯哥,更首度揭開了親生哥哥的廬山真面目,蔡思貝就笑言收埋哥哥多年,連身邊的好友和粉絲亦未見過他!蔡思貝的哥哥在蘇格蘭生活了差不多17年,兩人甫見面即來個深情擁抱。

蔡思貝笑言:「諗唔到第一次嚟蘇格蘭探你,係因為拍旅遊節目!」兩兄妹難得重聚,蔡思貝的哥哥答應為妹妹煮一餐飯,更炮製了思貝最愛的蒸水蛋,雖然哥哥的蒸水蛋失敗收場,但蔡思貝仍然十分感動,她說:「你咁多年都冇煮過嘢食畀我,今次真係第一次,多謝你!」

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓