蔡思貝一件頭泳衣上陣再度發育晒健碩背肌 谷胸瞓低獻出幕前最性感一次畫面香艷

文: 羅志宏
2023.09.11

由蔡思貝主持的旅遊節目《貝遊歐洲》,今晚(11日)播出的第七集就猜女生至愛的Spa體驗。蔡思貝再以一件頭泳衣上陣,展示修長美腿及完美健碩背肌,更瞓低大晒美好身材,十足十再度發育一樣,畫面香艷。

蔡思貝今次再以泳衣造型示人,一口氣體驗了30多個不同主題的游泳池,包括戲院Spa、鹽房、冥想區及被公元500年城牆圍繞住的露天Spa。其中最令蔡思貝難忘的是戲院Spa,因為可以感受恍如置身行雷閃電中的Spa,有齊視覺、聽覺及體感等不同官能刺激,思貝更玩至全程開心大叫。

另外,蔡思貝對於由真‧電車改造而成的桑拿房亦歎為觀止,並對是次體驗讚不絕口:「由內到外都可以放鬆同開心咯。」

在接受「能量測試」期間,蔡思貝聽著店主分析她的能量及自身問題時,眼淚竟不期然一再落下,事後蔡思貝大嘆神奇,並謂想不到能在這個地方找到了解及明白自己的人:「佢講啲嘢都好中,我就自然流起眼淚。佢話我身體好多能量都被block住咗,因為我唔係做緊我自己,佢話我要學識去放開控制得自己太緊要嗰一面,唔好將自己逼得太緊。」蔡思貝感嘆身為藝人很難百分百活出真我:「我哋做呢行要思前想後,唔可以100%做自己。我希望可以攞多個平衡,做到一個好嘅蔡思貝之餘,仲做到一個好嘅演員/藝人。」

 

同場加映:【今期Chill抵】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓