蔡思貝拍節目底線無下限自爆好想裸泳 鏡頭前拉低胸前拉鏈潛水衣狂晒弗爆身段

文: 羅志宏
2023.09.14

由蔡思貝主持的旅遊節目《貝遊歐洲》最後一集播出,今集她化身「跑步強人」興緻大發暢玩水上運動,換上貼身潛水衣的思貝,大晒長腿、弗爆身型及水上英姿,更自爆好想裸泳,在鏡頭前拉低胸前拉鏈,果然底線無下限。

蔡思貝今次去到意大利阿爾卑斯山的科莫湖大玩水上運動,以一身貼身潛水衣盡顯弗爆身段,又拉開潛水衣的胸前拉鏈,力谷事業線,畫面震撼。有運動底的蔡思貝滑兩滑便上手,並大膽地放開手繩自由地在水上滑行。談到滑水感受,思貝笑言要趁早:「一定要有太陽嘅時候落水,否則好似我依家咁凍到收唔到科。」

面對超靚海灘,蔡思貝突然自爆很想嘗試裸泳:「成日好想試吓咩都唔著去游一次水。」對於是次花了20多日時間、暢遊歐洲9個城市,思貝坦言開心,並認為真正的旅遊是要靠親身體驗:「同當地人交流,甚至乎呼吸每個地方嘅氣味,呢啲先可以深印喺腦海,只有切切實實經歷過先可以記一世。」

 

同場加映:【著數慳家王】最新影片

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費試用】PHYSIOGEL全新面膜!✨↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓ 逆齡秘方㊙️! 實證即時提升肌膚彈性 ↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓