湯洛雯隔空晒幸福爆婚期進入倒數階段 馬國明極速慰妻3字宣言冧靚湯

文: 羅志宏
2023.09.18

湯洛雯與馬國明這一對金童玉女,早前公開坦承婚期訂出今年年底,但因為馬明近期被突然召入劇組開工,令結婚相影期和婚禮日子有機會被迫延期,隨時有變數.今日(18日),靚湯就在IG社交平台PO新相更新近況,簡單透露的婚禮籌備進度,而馬明更火速留言慰妻,寫下冧妻3字宣言,隔空放閃晒幸福。

湯洛雯今日(18日)在IG社交平台上PO新相,表示婚期進入倒數階段,並寫道:「最近好多好多好多事情要決定,選擇困難的我,已經練得一身好武功 愉快的忙碌吧 #countingdown」。靚湯似乎為了婚禮而一腳踢好忙碌,近照見她人逢喜事精神爽,也是幸福的忙碌。

而一向非常寵妻的馬國明,就在7分鐘內極速慰妻,回覆3字宣言:「幫緊你……幫緊你……」,一定冧到靚湯暈一暈!

 

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓