男歌手Gareth. T湯令山自爆與女友Moon Tang分手兩個月 新歌《let me know》憑歌寄意

文: 羅志宏
2023.09.21

人氣男歌手Gareth. T(湯令山)近年聲名大噪,與歌手女友Moon Tang(鄧凱文)拍拖兩年多,同屬香港華納唱片的二人一起以歌手身份示人,曾被視為新一代樂壇金童玉女。不過,Gareth. T日前就在IG社交平台上突證分訊,自爆與女友分手兩個月。

Gareth. T日前就在IG社交平台上突然自爆分訊,上載新歌《let me know》的花絮片段,並留言寫道「i broke up 2 month ago(兩個月前分手了)」 ,承認與女友Moon Tang分手兩個月。據知,Gareth. T與Moon Tang因為性格不合問題而決定和平分手。

 

 

同場加映:【今期Chill抵】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓