東張女神李旻芳超緊身白Tee玲瓏浮凸 澎湃上圍搞到胸前4個大字都變晒形

文: 羅志宏
2023.09.25

「東張女神」李旻芳(Lucy)一向身材出眾,不過結婚後已收起不少小背心,但亦難掩魔鬼身材。日前,李旻芳就在IG社文平台上,Po出一張新相,身穿超緊身白Tee的她展現澎湃上圍,狀態玲瓏浮凸,視覺效果非常震撼,立體到胸前4個大字都幾乎變形!

李旻芳在IG分享新相,寫道:「愈曬愈黑...究竟我會唔會白返」,不少一眾網民就將重點放在李旻芳的一副好身材,即使穿上密實白TEE,都呈現出驕人上圍線條,錯重點只留意到白Tee胸前的4個大字「『Fearful Dog』請勿打擾」,因為立體畫面而變形,效果震撼。

 

 

一眾網民紛紛留言:「即時有前所未有觸電嘅感覺」、「都係咁甜咁靚」、「令人好想打擾」、「東張入面最鍾意睇你」、「無法直視」、「你皮膚黝黑仲好睇」。

 

同場加映:【著數慳家王】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】送ZAO深層倍潤護膚套裝!↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓