湯洛雯現身澄清年尾婚期一個原因想低調 婚前勁減20磅身形瘦回巔峰做最美待嫁新娘

文: 羅志宏
2023.09.26

馬國明與湯洛雯這一對金童玉女,今年元旦日宣布訂婚後, 二人的婚禮正式定於年底,早前有指馬明靚湯的婚禮,因為拍劇檔期而有變數。今日( 26日),湯洛雯就公開現身活動,開腔澄清有關婚禮延期的傳聞,透露婚禮將如期舉行,籌備工作亦已大致完成,更再度表示將婚禮保持低調。

湯洛雯今日( 26日)現身一個公開活動,身形比早前清減不少,狀態明艷照人。靚湯就透露一直為婚禮努力Keep Fit,見她勁減20磅後fit爆現身,可謂瘦回巔峰狀態,散發獨特氣質。

對於早前有傳馬國明因為接拍新劇《飛常日誌》而令年尾的婚期日子有影響,靚湯就開腔澄清有關傳聞,表示一切照原定計劃進行,而且籌備進度非常良好,但就因為不想婚禮變成一個活動,而想保持低調,拒絕透露更多婚禮詳情。

同場加映:【著數慳家王】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群送禮】送ZAO深層倍潤護膚套裝!↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓