郭珮文導彈身材最強cosplay盜墓者羅拉 葫蘆身形晒婀娜曲線引死網民「自投羅網」

文: 羅志宏
2023.10.31

隨著萬聖節到來,不少人都會盛裝打扮增添節日氣氛,而今屆落選香港小姐「咪霸」郭珮文(Juliana)一樣非常應節,日前她就在IG分享了兩套cosplay人物的相片,大方以性感形象示人,不吝展現天賦異稟的「王者級」豐滿身材,其中一套「盜墓者羅拉」更引起網民熱議。

 

郭珮文(Juliana)雖然落選但火速獲得TVB力捧入劇組拍劇,星途一片光明。日前,郭珮文就在IG社交平台接連發帖,分享了自己兩套cosplay的照片,同樣都以性感小背心上陣,非常養眼。擁有35吋上圍導彈身材的郭珮文,第一套「盜墓者羅拉」的照片大晒婀娜曲線,將葫蘆身形表露無遺,黑色緊身小背心配搭黑色熱褲,有網民大讚「點解條腰可以咁幼」,更有人留言想自投羅網!

另一套cosplay一樣非常猛料,郭珮文cosplay了《Final Fantasy VII》遊戲女神角色Tifa,以白色小背心、迷你短裙示人,輕鬆大晒豐乳事業線,火辣程度爆燈,加上以黑色假髮上陣,還原了原著角色的特點,一眾網民也紛紛留言大讚:「身材接近一樣」、「身形100%還原 依個世界冇幾得」、「外貌身型都好適合玩cosplay」。

即睇更多郭珮文靚相

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓