東張西望|24歲落選港姐鄧凱文搶閘加入做東張女神 傲人上圍選完港姐再升級勢成網民新寵

文: 羅志宏
2023.11.15

無綫節目《東張西望》一向是收視保證,雲集多位李旻芳、何沛珈、梁敏巧等多位「東張女神 」,個個樣靚身材正,不時以緊身小背心或熱褲上陣,大派福利,讓觀眾大飽眼福。而最近又將會有新血加入,24歲應屆落選港姐鄧凱文(Eris)早前就透露,稍後將會正式加入《東張西望》團隊。

「東張女神 」是TVB捧新人上位的一大指標,亦是訓練幕前新人的好機會,最新就將加入今屆港姐的落選佳麗鄧凱文(Eris)。年僅24歲的鄧凱文擁有驕人上圍,參選港姐時的三圍為33、24、34,身材相當勻稱,更不時會在社交平台上大派福利,澎湃上圍和修長美腿都令網民心心眼。

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓