27歲陳欣茵低胸拍片不慎走光一時忘形露胸墊 後期心心遮胸仍大意睇漏眼有漏網之魚

文: 羅志宏
2023.11.19

現年27歲的「新一代咪神」陳欣茵自9月宣布離巢TVB後,正式進軍YouTube界拍片。日前陳欣茵發布一條最新影片,在離巢TVB前夕回到公司送「散水糖水」,更以夏日低胸裝示人,可能是一時得意忘形,上鏡時不慎走光露出胸墊!

陳欣茵拍片紀錄自己在TVB「執包袱」和「派散水糖水」過程,發布了一條名為「人生第一次送散水餅派過百人  與TVB高層正面交鋒 正式道別了」的主題影片,豈料影片一開始就瞬即大意走光,以低胸吊帶裝示人的陳欣茵左邊心口一時露出胸墊,雖然後期製作時已用心心emoji遮胸,但仍大意「睇漏眼」,有不少漏網之魚的鏡頭。

有眼利的網民發覺到走光片段,留言「我想睇冇心心既福利版」,而陳欣茵就回覆:「那福利會是我的損失 你很壞」,更有人直言:「你加D心心做咩...搞到成條片好核特...」,陳欣茵亦大方回應:「走光 要遮住」。

 

同場加映:【著數慳家王】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓