東張西望|28歲梁敏巧升呢入廠兼任廠景主持 加入兩年半終上位:「多謝咁多人幫我」

文: 羅志宏
2024.01.25

現年28歲的「東張女神」梁敏巧自2021年7月起加入《東張西望》,擔任外景主持,憑勇敢大無畏的精神而打開知名度,深受觀眾歡迎。昨日(24日),加入兩年半的梁敏巧就終於升呢入廠兼任廠景主持,第一晚的廠景表現相當不俗。

「東張女神」梁敏巧加入《東張西望》以來,一直深受觀眾歡迎,近日她終於升呢上位,繼小花何沛珈後,又一位女神兼任廠景主持。梁敏巧事後在IG社交平台上發表感言:「多謝咁多人幫我,教我嘢,比意見我、鼓勵支持我,區爸、容容、Partick sir、監製、導演、編審、編稿、副導、好朋友們,感受到好多的愛」!

梁敏巧續稱:「對於網上的每個意見,不論正面負面,惡意善意,我都多謝大家,我會繼續努力,不會辜負大家同埋自己的期望。」!

 

 

 

 

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【免費睇】《香港打卡蛋糕合集》↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓

↓50間蛋糕店介紹!附真實食評/選購攻略等↓