郭珮文貼身龍裙迫爆身材令條龍變晒形 效果極兇狠惹網民讚:條龍好生猛

文: 羅志宏
2024.02.08

2023年落選港姐郭珮文(Juliana)獲羅致TVB旗下成為藝人後,人氣與話題度持續飆升,除了獲力捧拍劇之外,在台慶夜抽中大利是亦打開知名度。不過,郭珮文最令人印象深刻的始終是她一副導彈級的洶湧身材,日前她在IG公開一輯貼身「龍裙」的相片,迫爆身材令條龍變晒形,再度惹來網民哄動。

郭珮文日前在IG社交平台上公開了一輯貼身「龍裙」的相片,寫道:「May the year of the Dragon bring you boundless opportunities and exciting adventures. (願龍年為您帶來無限機會和激動人心的冒險。)」相中可見,郭珮文的35D迫爆身材令連身裙的龍形圖案「變晒形」,大晒前凸後翹的絕世好身材,S型曲線養眼程度爆燈,視覺效果極度兇狠。

不少網民大讚郭珮文的好身材每次都令人心跳加速,紛紛留言心心眼:「身材超頂」、「你仲好波過美斯」、「太美了吧」、「少少透視效果,好靚」、「條龍好生猛」。

 

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓