孫慧雪離巢TVB後熱情追MIRROR影合照 網民驚訝原來係鏡粉!

文: 羅志宏
2024.04.01

現年41歲的索爆人妻孫慧雪,自從去年正式離巢TVB後,以自由身的身份繼續演藝事業活動。一向活躍於社交平台的她,日前就在IG上分享了觀看由MIRROR主演的電影《12怪盗》後靚相,期間更與其中數位成員合照,前TVB藝人與ViuTV現役男團成員的合照,隨即惹來網民熱議。

孫慧雪離巢TVB後仍然工作不斷,主持、司儀、廣告工作接踵而來,日前她就在IG社交平台上分享了與MIRROR成員的合照,見到孫慧雪分別與Edan、Jer、Tiger及Alton合照留念,已經41歲的她拍埋去仍然看不出有年紀差別,絕對是童顏有功。

孫慧雪在IG社交平台上發文亦難掩興奮,寫道:「全家一齊支持 #12怪盜 集郵成功🤪 上一次同12子合照已經係2019 #水哥勁興奮 究竟媽媽興奮啲定水哥興奮啲?」。

不少網民留言大讚孫慧雪的童顏神功,紛紛表示心心眼:「同edan合照嗰張好少女」、「雪雪後生到可以做Edan女友」、「同Edan合照那張好靚」、「雪雪生埋仔,個樣仲和少女一樣」、「見到edan係咪巧開心」、「好可愛」。

 

同場加映:【今期Chill抵】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓