波波黃婧靈愚人節晒男子親密合照 嚇親網民以為公開戀情:「緣份呢家嘢…」

文: 羅志宏
2024.04.01

今日(4月1日)是一年一度的愚人節,圈中藝人都把握機會開玩笑,但其實都有不少真心話。向來語出驚人的TVB「咪神」波波(黃婧靈),就在今日愚人節於IG社交平台突然寫道:「緣份呢家嘢真係話嚟就嚟」,並貼出了一張與著名KOL的親密合照,一時嚇親網民以為公開戀情!

波波今日愚人節於IG社交平台上突然貼出了一張與著名KOL Ming仔的親密合照,並配文寫道:「緣份呢家嘢真係話嚟就嚟」,劈頭第一句即嚇窒網民以為波波與Ming仔公開戀情,但原來真相藏於下方,波波接續寫道:「又真係講你都唔信,九年前有一面之緣影咗張相,九年後我同佢機緣巧合下互相認識咗,呢種感覺真係好得意,純粹覺得幾有緣」,實情並非公開有另一半。

 

波波透露與Ming仔曾於九年前有過一面之緣,當時的她仍是一名中學生,「17歲想學溜冰但呀媽驚我整親唔俾錢我學,我就自己走咗去打工揾錢學,個樣好搞笑」,在快餐店兼職時遇到KOL Ming仔,於是合照留念;來到九年後的今天二人終有機會認識,令波波感慨萬分:「#愚人節分享 #and遇人節 #期待遇到更多唔同嘅人」。

25歲咪神波波黃婧靈突然宣布懷孕!IG無預警報喜嚇窒網民:「終於可以正式宣布...」

 

 

 

同場加映:【今期Chill抵】最新影片

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】 Midea美的25公升氣炸焗爐!↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓【社群送禮】送ZAO深層倍潤護膚套裝!↓

↓為肌膚注入保濕力量↓

↓為肌膚注入保濕力量↓