網民開價$1萬買Twins電話號碼!張致恒公開對話紀錄講1句超霸氣

文: 梁穎心
2024.04.03

要養活一家六口及寵物狗的張致恒(Steven),不時傳出財困,經濟拮据的他「為兩餐」近年乜都肯試,雖然在不同行業工作過,但都做不長。他今日在社交平台發布一則私訊截圖,有人向他開價買藝人電話號碼,不過Steven相對有義氣,表示「唔會出賣朋友」回絕。

張致恒今日在Instagram限時動態貼出一段對話紀錄,指有人向他開價買明星的電話號碼,張致恒起初問價,其後態度決絕,表示「大部分都有,但係我唔買賣。」對方開價$10,000買一個電話號碼,張致恒截圖並發布稱:「其實係幾吸引嘅,但係我從來都唔會出賣朋友,雖然我而家冇朋友。」

其後,張致恒就曬出工作照,「今日做外賣仔」,透露自己已找到工作,自力更生。

由於被爆一腳踏幾船、頻頻借錢、被老婆雯雯抱怨、奇招搵錢、開製作公司爛尾等是非,導致形象插水,張致恒幾乎絕跡幕前。曾任職小食店和情趣用品店,可惜均做唔長。早前更貼出QR Code籌錢,呼籲網民入錢解一家燃眉之急。現已踏入4月份,張致恒在茶餐廳找到工作,早前又在Instagram為女優見面會賣廣告,相信生活已重上軌道。

來源:張致恒@Instagram

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓