Frankie@MIRROR女友突高調上水答謝皮寶寶 身分遭起底 鋼管舞者火辣照曝光

文: 余美鳳
2024.06.17

MIRROR成員陳瑞輝(Frankie)前年5月宣布與拍拖13年的圈外Dancer女友Hei分手,表示大家將換個角色相處。而相隔大約一年半時間,Frankie去年趁著平安夜,竟然公告新戀情,他在IG限時動態貼上「心心手」照片,兩隻手砌成一個心心手勢,其中左邊的手有Gel甲,明顯是女仔手,間接官宣拍拖的好消息。

同場加映:無人之境│周國賢離婚後未有膽量再闖情關 周家怡曾愛得盲目變奴隸被嫌棄

快將滿36歲的Frankie今年年初拋低偶像包袱,接受訪問時大方承認蜜運中,他當時透露女朋友是圈外人,將來相處得舒服的話,會再介紹給隊友們認識。Frankie有別於以往MIRROR成員的做法,今次明顯高調得多,官宣之後,他都不時分享「女友視角」的靚相,不少「皮寶寶」(Frankie粉絲暱稱)都感受到他的幸福,紛紛接受偶像拍拖的好消息,更向偶像送上祝福。

 

 

認愛至今大約半年時間,似乎Frankie口中的圈外女友都已經融入「家中」,近日女友Christy以「229christy」帳號公開答謝「皮寶寶」,她留言說:「多謝皮寶寶嘅厚愛,我會影多啲比(畀)大家睇同埋爭取多啲福利。」更加上笑笑圖案同愛心手勢Emoji。見到女友終於「上水」,Frankie都有留言「加持」,「難得迫到你出嚟講多謝,我都要多謝你!你影啲相好靚!」雖然Christy的IG帳號是不開放的私人帳號,不過由於身分曝光,網上已經火速遭人起底,Christy原來是一位鋼管舞舞者,跟Frankie一樣熱愛跳舞,志趣相投,而她過往都大方分享自己的性感泳衣照,火速三點式泳衣將她的驕人身材表露無遺。

 

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【送飛🎟️】請您去《UNISON FEST潛台祭》🎧!

↓ 暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓  暑假最強音樂祭!睇KOLOR、Kiri T、雷同二友...↓

↓【全城招募120隻毛孩】試用腳掌潔護SPA泡泡!↓

↓登記攞禮物番屋企↓

↓登記攞禮物番屋企↓