張致恒老婆雯雯驚爆連環不幸事件 IG發布難過消息:初步懷疑係腫瘤

文: 羅志宏
2024.05.03

藝人張致恒(Steven)的太太區燕雯(雯雯)不時都在IG社交平台上發表真實感受,繼早前屢次陷入財政危機、日前自爆已斷絕母女關係後,今日(3日)雯雯就再度發布難過的消息,透露過去一星期是難過的日子,除了自己身體不適初步懷疑有腫瘤之外,兒子開始咳、有鼻水、發高燒、患輕微嘶哮症,狗狗更不幸患癌,接二連三禍不單行,令雯雯心力交瘁。

 

 

日前,雯雯在IG社交平台上發佈限時動態,驚爆已經與媽媽斷絕母女關係,證實雙方已各走各路,雯雯發文寫道:「我發現好多人會關心,我媽媽有冇幫過我。有,咁多年一定有,但宜家大家嘅關係,都只係一個債主同借款人。大家已經斷絕咗關係,所以佢冇必要幫我任何野,甚至照顧小朋友。大家各自都有大家嘅生活,都冇必要再扯上任何關係,再加上我有(網路乞丐)呢個稱號,其實都冇必要影響任何人,所以我宜家嘅生活,就只有我的家庭,所以希望大家唔好再問我!」

延伸閱讀

 

同場加映:【衝出嚟玩】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】 Midea美的25公升氣炸焗爐!↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓