香港婚後事|陳自瑤自爆昔日夜蒲吧有艷遇 認傳統唔相信酒吧有真愛

文: 羅志宏
2024.05.10

由陳自瑤(Yoyo)、賴慰玲、黎諾懿及羅天宇主持的《香港婚後事》,第6集嘉賓繼續是相愛28載的單立文(豹哥)和胡蓓蔚(豹嫂),眾人承接上集大談結婚和出軌話題,之後4位主持齊齊蒲吧Happy Hour,並大談昔日蒲吧史!

陳自瑤自揭蒲吧次數不多:「同朋友去過幾次,我仲會去跳舞添。」黎諾懿追問有否艷遇時Yoyo直言:「有嘅,會有人行埋嚟話:『你好靚喎。』但係我冇Show佢。」其他人再問是否覺得酒吧沒有真愛,Yoyo即自認傳統:「可以喺酒吧咁樣撩一個女仔,即係慣犯!」

講到酒後做錯事,黎諾懿笑言認識太太李潔瑩的第二天已經大醉,所以太太早已見盡他的醜態,他透露有一次在好友陳敏之生日飯局喝得酩酊大醉,結果李潔瑩做了一個窩心行為,令同場的伍詠薇讚賞不已,諾懿說:「老伍第二日打畀我,佢話呢個女仔得呀!」

同場加映:【香港周圍遊】最新影片

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【限時搶⚡】Cetaphil舒特膚清爽無油保濕水感啫喱!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓ 舒緩乾燥、繃緊和粗糙等缺水症狀!/ 能即時被肌膚吸收!↓

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓