連詩雅佗女倒數兩個月「卸貨」 陳家樂見AI合併圖流口水:好得意

文: 余美鳳
2024.05.31

連詩雅(Shiga)和陳家樂快將迎接小生命的誕生,日前兩人將宣布腹中的是小公主,並已經改名為Camila,兩人的粉絲都表示大感期待。父母係靚仔靚女,大家都期待見到小公主。

同場加映:神耆小子丨鄭則士稱人紅未必係強籲保持初心 慶幸能變老:下部劇先係我嘅高峰

陳家樂愛犬因病雙目失明要加護 太奀怕養唔大古法取名「妹妹」

陳家樂和Shiga快將榮升新手爸爸媽媽,難掩興奮緊張的心情,Shiga和家樂日前在IG分享三張大肚寫真相,見Shiga腹大便便,連牛仔褲的褲頭拉鏈都已經拉不上去。而她肚皮上寫上:「Baby Camila」字眼,原來佗女,認真恭喜賀喜!Shiga留言說:「31 weeks,好期待與Baby Camila 見面!#inaround2months #bb已經三磅半啦 #期待又緊張 #itsaGIRL」Shiga預告大約還有2個月時間就會「卸貨」產女,雖然未有交代是順產還是剖腹,但這位媽媽相信都迫不及待想見到囡囡,雖然小公主還有兩個月才會見到,不過陳家樂的公司英皇娛樂惡搞專頁「冤枉娛樂」IG特別為兩人搞個AI合併圖,預告Camila的容貌,令網友大吃一驚。事關兩人合併照片後,竟然出現一個金髮寶寶,雖然黑眼睛,但一睇就感覺是外籍BB或者混血BB,認真搞笑!連家樂的同事都忍不住說:「鬼妹嚟嘅?」不過家樂一見到BB就已經流晒口水,仲興奮留言說:「好得意!」似乎這位準爸爸都好期待見到前世情人。

 

 

陳家樂為BB改名勁奇怪惹質疑 自覺「有型」未獲老婆連詩雅首肯

孫慧雪即時留言說:「咁堆男仔衫仔唔啱BB啦!」而湯怡回覆笑言:「呢個唔啱,下個可能啱呢!」而相信大家都還記得陳家樂曾經揚言已經改好BB的中文名,名為陳徹,而英文名叫Deco,當時已經被不少人反對,但家樂覺得好有型。如今最終女兒改名為Camila,相信他的中文名都一樣要石沉大海喇卦?

圖片:連詩雅、陳家樂IG

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群請您睇】 "The Parallel Live" 音樂會↓

↓ 周國賢x方皓玟聯手合作↓

↓ 周國賢x方皓玟聯手合作↓