鍾柔美仙氣韓服Look靚到似韓星 網民等睇「變心」保錡回心轉意

文: 余美鳳
2024.05.30

現年17歲、剛考完DSE的鍾柔美(Yumi)近日去韓國學舞兼旅行,並分享她穿韓服的絕美靚相。只見越大越靚的她勁有仙氣,連其頭號粉絲、最近轉冧菊梓喬的吳保錡都立即「上水」秒like!

同場加映:神耆小子丨鄭則士稱人紅未必係強籲保持初心 慶幸能變老:下部劇先係我嘅高峰 

Yumi考完DSE便即飛往韓國,她開心表示夢想成真,原來她去了當地的知名舞室「1 million」學舞。她上載學舞片,以及在當地街頭拍攝跳舞cover片,大跳女團BABYMONSTER的《SHEESH》。只見染了一頭金髮的她舞技大躍進,不少網民都讚她有條件做韓團練習生。

一直被指貌似鍾嘉欣的Yumi越大越靚女,她分享自己的韓服靚相,穿上粉紅韓服的她超有仙氣,獲網民一致大讚好靚女:「呢個韓妹靚到」、「估唔到佢著韓服幾好靚,靚過啲韓星」、「其實佢個樣都幾上得大場面,濃顏系啲五官夠哂有氣場」等等。

有網民搞笑道:「留名睇保錡」、「保錡留言未?」,保錡出名勁欣賞Yumi,不時對女方的IG靚相和跳舞片讚好。不過,本網報道最近保錡轉冧「前星夢一姐」菊梓喬,保錡將網絡注意力全放在Hana身上,花式留言狂讚女方,又疑似私下相約買糖水外賣;但曾經是Yumi忠粉的保錡,依然有留意Yumi的新動向,立即對Yumi的韓服look及學舞post派like,但沒有留言。

圖片來源:IG

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【6月限定雙重賞🎉】!↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓

↓ 分享打卡靚相即免費送📸↓