家族榮耀之繼承者丨羅子溢與梁諾妍連場限制級濕吻戲 洪永城動肝火:老婆冇講錫咁耐

文: 余美鳳
2024.05.30

《家族榮耀之繼承者》現正於翡翠台熱播,當中男女關係七國咁亂,唔少人睇到好入戲好肉緊。不過最緊張嘅都莫過於洪永城,皆因洪太梁諾妍(Inez)喺劇中同羅子溢有連場咀戲,搞到佢睇又唔係,唔睇又唔係!

Inez於劇中飾演大馬拿督女兒Gigi,並與飾演丘智斌嘅羅子溢有不少對手及親熱戲。日前一集Inez與子溢於遊艇上激嘴,如入無人之境,洪永城就喺社交平台post出自己睇呢場戲時嘅反應,見到佢過山車一般嘅心情,唔少網民都留言安慰。

洪永城曲線幫老婆宣傳,日前於內地社交平台上載「直擊老婆親熱戲」旁述片段,留言:「雖說最近經常有評論話老婆演技好,我都好開心,但總是有點委屈的。」洪永城一開始已經忍唔住狂讚老婆:「朝頭早起身都咁靚。」、「古銅色嘅皮膚真係好襯佢,一開始我就係畀佢嘅膚色吸引。」不過之後畫風一轉,Inez從後熊抱半裸羅子溢,洪永城就皺晒眉頭:「你從來冇咁樣喺後面攬過我喎?!」之後戲中嘅Inez表示鍾意羅子溢夠Man,洪永城反擊:「我冇胸肌咩?係腹肌爭啲啫」。

去到戲肉,Inez同羅子溢法式濕吻,洪永城大叫:「喂喂喂,使唔使出埋脷?」仲「激到」面紅,「投訴」Inez冇同去講去到呢個尺度:「即係呢場戲唔使咁close嘅……使唔使錫咁耐呢?我老婆都冇話畀我知錫咁耐。」日前,tvb官方網站post出Inez同羅子溢另一場咀嘴戲,吳若希就「唯恐天下不亂」,tag洪永城睇片,洪永城再次嬲嬲回應:「睇咗好多次啦😡😡😡😡」

 

 

唔少網民都留言安慰洪永城:「你下部戲可以親楊怡(楊茜堯)。」有人更錯認Inez係郭少芸:「我以為佢咀郭少芸」、「你當佢郭少芸唔好當佢係你老婆就得。」都有網民表示接受唔到咁多情慾戲:「感覺結了婚的男女演員沒必要接這樣的吻戲。」

圖片來源:小紅書、Instagram

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

【請您去】海洋公園水上樂園💦!

↓ 立即登記 送雙人門票↓

↓ 立即登記  送雙人門票↓

↓【限時搶⚡】味道研究所拿坡里薄餅味Shake Shake粉🍕↓

↓ 想幾時食到薄餅味,拎起一Shake,即時食到!↓

↓ 想幾時食到薄餅味,拎起一Shake,即時食到!↓