翟威廉認風流多性伴侶無阻桃花 船P重女 《東張》女神陳懿德比堅尼搶鏡

文: 余美鳳
2024.06.06

翟威廉自從3月底正式離開TVB後,回復自由身的他無拘無束,早前接受訪問時大方談到自己的感情生活,他承認自己風流,超過10年都搵SP(性伴侶),數量保密但就肯定多,相熟嘅有幾個,連日韓嘅女士都有。翟威廉話同SP啱時間啱mood就約,大家唔過問對方私生活更唔會理對方有幾多個伴侶,實行以享樂行先。

同場加映:中年好聲音2丨譚輝智為仔女做好榜樣追求成就 公開得獎感言:勿讓渺小顧慮成絆腳石

39歲的「香港先生」冠軍人馬翟威廉早前承認已經離巢TVB,回復自由身,他受訪時自稱冇Fans,不介意談及自己的感情生活,後來更大爆自己性伴侶多不勝數,語出驚人。翟威廉的坦誠不單止沒有影響形象,反而不少網友都支持他做自己夠真實,而他的言論都冇阻礙桃花,近日跟一大班圈中好友一齊去船P玩,身邊位位都比堅尼性感女星,實在艷福無邊。除了翟威廉外,還有鄭衍峰、何浩文及周志康一家四口參與,至於圈中女士們,有「J2ers」葉靖儀、長腿鄧伊婷、「TVB娛樂新聞台」主持賴彥妤以及《東張西望》女神之一的陳懿德。

 

 

賴彥妤在社交平台分享當日船P的靚相,不過全部都以黑白處理,她穿上一件頭泳衣,圖案花碌碌,反而陳懿德穿上淺色三點式泳衣最為搶鏡,身材豐滿令其他女藝人都比下去,不過就略嫌胃腩凸出有點煞風景。陳懿德性感現身,令人好奇的是跟翟威廉同樣老友鬼鬼的羅天宇是否亦有同場呢?陳懿德和羅天宇傳緋聞多時,不過兩人都死口否認,似乎要維持「地下情」發展?

陳懿德參與《2021年度香港小姐競選》最終八強止步,落選後入行成為TVB女藝員,獲安排到《東張西望》做外景主持,大部分都是採訪娛樂新聞,直至兩年前再次參與《香港小姐再競選》,最終獲得季軍。陳懿德2022年報稱三圍數字是34.5、25、34.5,絕對弗到漏!

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【社群請您睇】 "The Parallel Live" 音樂會↓

↓ 周國賢x方皓玟聯手合作↓

↓ 周國賢x方皓玟聯手合作↓