郭珮文性感水著再玩濕身音樂節 透視背心胸口三隻英文字母變晒形

文: 余美鳳
2024.06.09

TVB「咪神」郭珮文一向大方不吝嗇騷她的驕人身材,雖然香港連續個幾星期都落雨,但都無阻佢繼續曬泳裝,繼上星期她以性感白色比堅尼參加「WaterBoom」音樂節之後,今個星期繼續以透視小背心玩另一個濕身音樂節,仲跟一樣好身材的同屆港姐好姊妹潘明璇一齊去玩,相當有「睇頭」。

同場加映:父親節快樂| 鄭俊弘兒患天使綜合症最享受沖涼 感激囝囝:佢令我學識活在當下

 

WaterBomb丨郭珮文BraTop玩水槍追星睇Rain 《聲夢》小花激罕三點式曬驕人身材

 

香港一連兩星期都有濕身音樂節,繼「WaterBoom」之後,今個星期又有「S2O亞洲潑水音樂節」,不少藝人歌手都有湊熱鬧玩個痛快。郭珮文都有投入參與,上次以比堅尼上陣,今次同樣都是白色比堅尼,不過就加上一件透視貼身小背心,令Bra Top泳衣若隱若現,相當誘人。而郭珮文的心口上印有「WET」字樣,未知是否上圍太豐滿加上背心太貼身,令「WET」三個英文字母都變晒形,十分誇張。

 

 

可愛的是好姊妹潘明璇不介意撞衫,以姊妹裝一齊著住「WET」字小背心,而她入面就著住藍色比堅尼打底,兩姊妹在強勁的音樂下輕鬆跳舞自拍,非常開心。

除了「WET」姊妹花外,TVB藝人郭千渝、程浩駿、何浩文、周志文、黃子桐、賴彥妤、楊嘉欣、「口罩小姐」楊慧敏等等都有出席,郭千渝及楊嘉欣都不約而同以白色造型示人,完全不怕濕身變透視裝,認真夠勇!

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】「唧唧裝」驅蚊劑!↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓