雯雯端午節正日開拖怒轟老公張致恒 終於不再忍:「全部放棄」

文: 羅志宏
2024.06.15

藝人張致恒與老婆雯雯近年一直為生活拮据、財政困難的問題而鬧出婚變,雯雯更不時在IG社交平台上怒轟老公「廢」。早前端午節正日,雯雯一樣咁好火,與網民在IG限時動態互動答問題的時候,再度鬧爆老公,更直言「我唔會再忍」,令一眾網民在端午節食糭之餘又食花生。

今日(15日),雯雯突然在IG社交平台上發表一則令人心痛的限時動態,而黑屏寫上白字爆出離別宣言,終結的年份加上12字言論惹來不少網民揣測。隨後,雯雯接二連三再發文,似乎仍然未走出傷痛,更直言:「我真係撐唔到落去」。

雯雯在IG社交平台上發起你問我答互動環節,回答網民的問題,一開波就表示過得一啲都唔好,也透露身體狀況一般,而且被問到現在快樂嗎,雯雯就回應「長期要跑屋企嘅數,點會快樂」,同時表示仍然冇錢交租,似乎仍然未能走出生活拮据的財政困境。

之後,雯雯又撰寫長文狂轟老公張致恒:

同場加映:【香港周圍遊】最新影片

 

 

用App睇片‧賺積分‧換獎賞!

認住 U Fun 標誌「」, App內睇文同睇片可隨時捕捉U Fun彩蛋, 換領現金券及禮品!

開啟 App 成為會員賺U Fun!

↓【送禮】「唧唧裝」驅蚊劑!↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓滿分好評!一支驅蚊+防床蝨~↓

↓【夏日密密賞☀️】增添女神優雅氣質💖↓

↓免費換領Les Néréides 2024春夏系列-雛菊環形耳環!↓

↓免費換領Les Néréides 2024春夏系列-雛菊環形耳環!↓